Workshops


Workshop mandalatekenen

Kennismaking met mandalatekenen

Binnen de ruimte van de oneindige cirkel mag je, al tekenend en kleurend, contact maken met jouw eigen kern, jouw eigen krachtplek.

Het middelpunt van een cirkel, de kern, is als een zaadje, met al zijn kwaliteiten in zich; de ruimte tot de cirkelrand symboliseert de bewegingsruimte om te GROEIEN en te BLOEIEN.

Eigenlijk is dus het tekenen van een mandala gewoon even tijd voor jezelf nemen: "op de plaats rust!" en "zijn";
een cadeautje voor jezelf!


In deze workshop vertel ik het een en ander over de mandala en doen we een ontspanningsoefening. Hierna gaan we wat tekenoefeningen doen en gaan we heerlijk tekenen en kleuren en zien wat er ontstaat.

Tussen de middag genieten we samen van een uitgebreide lunch in een andere ruimte.

Daarna gaan we met een tweede onderwerp aan de slag, die ook weer voorafgegaan wordt met een ontspanningsoefening en een uitleg.

We sluiten de dag af, met het delen van ervaringen.


Om een workshop bij te wonen, hoef je niet te kunnen tekenen. Neem gewoon jezelf mee en gun jezelf deze tijd en laat verder gebeuren wat er gebeurt, “want alles is goed”.


Praktisch:

Naast vaste data, kan je ook een workshop aanvragen voor bv vriendinnengroep, collega’s of familie!

Ook is het mogelijk om een thema, als uitgangpunt te nemen.

In mijn cursus-kamer heb ik ruimte voor maximaal 6 personen, maar ik kan ook elders op locatie meerdere mensen ontvangen.


Workshop of lessenserie voor kinderen

Op aanvraag, kan ik op scholen of elders, workshops voor kinderen verzorgen.

Het is heerlijk verrassend, hoe vrij kinderen met mandalatekenen bezig kunnen zijn en hoeveel ontspanning hen dat brengt!